Biff Stroganoff med créme fraiche

Recept av Catarina Algotsson

Recept: Biff  Stroganoff med créme fraiche

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: Bli först med att betygsätta Biff Stroganoff med créme fraiche!

Lite syrligare variant

Typ: Huvudrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Kokat

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Skär köttet i strimlor, ca 5 cm långa. Skala och hacka löken. Stek löken mjuk i lte smör i en stekpanna. Häll över löken i en gryta eller kasstrull. Höj värmen och stek köttet i stekpannan, häll på vatten så att det nästan täcker kötter och småkoka i ca 15 minuter. Ta upp köttet och lägg över det i grytan.
  2. 2. Salt och peppra köttet, pudra över mjöl. Blanda ner tomatpuré, fransk senap och créme fraiche och låt puttra ytterligare 8-10 minuter. Smaka av med lire socker, salt och peppar.

Serveringsförslag: Ris, grönsaker och ev saltgurka.

Skapat 2010-10-30 av Catarina Algotsson, 6300 visningar, 92 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

500 gram  utskuren biff
1 st  gul lök
  smör till stekning
1 msk  vetemjöl
0,75 dl  tomatpuré
2 tsk  fransk senap
3 dl  crème fraiche
  strösocker
  salt och peppar
  persilja


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.