Banoffepaj

Recept av jan persson

Recept: Banoffepaj

INGREDIENSER

portioner/st.
200 gram  digestivekex
100 gram  smör
2 burkar  kondenserad mjölk
2,5 dl  vispgrädde
25 gram  choklad (mörk)
150 gram  blandade nötter (hackade)
Betyg: 4.7/5 (4 röster, 8 kommentarer)

En mycket god efterrätt.

Typ: Dessert
Kök: Övrigt/Vet ej
Tillagning: Övrig

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Koka de oöppnade mjölkburkarna i 3 timmar, täckta med vatten Smula digestivekexen, blanda ihop med det smälta smöret till en massa Bred ut kex-massan i en pajform med lös kant, smeta ut kolan, lägg på nötterna, bred ut grädden och lägg på riven choklad.

Serveringsförslag: frukt

Dryckestips: Vin, Moscatel

Skapat 2008-10-19 av jan persson, 9156 visningar, 207 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

200 gram  digestivekex
100 gram  smör
2 burkar  kondenserad mjölk
2,5 dl  vispgrädde
25 gram  choklad (mörk)
150 gram  blandade nötter (hackade)


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.