Baconlindad fläskfilé

Recept av Lotta

Recept: Baconlindad fläskfilé

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 4.1/5 (10 röster, 6 kommentarer)

En gammal klassiker, lite 80-talsvarning men ack så gott.

Typ: Huvudrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Ugn

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Sätt ugnen på 250 grader. Putsa filén ren och skär en djup skåra i köttet.
  2. 2. Rör ihop senap, vitlök, smör, persilja, salt och peppar. Fyll skåran med blandnigen och tryck ihop köttet. Linda bacon runt och lägg köttet i en form. Sätt in i ugnen på andra falsen nerifrån och stek i ca 35 minuter.
  3. 3. Skär köttet i skivor och servera.

Skapat 2011-04-22 av Lotta, 16618 visningar, 483 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

500 gram  fläskfilé
2 msk  smör
1 msk  grovmalen skånsk senap
1 st  krossad vitlöksklyfta
150 gram  bacon
  salt, peppar och persilja


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.