Baconfisk

Recept av Slurken

Recept: Baconfisk

INGREDIENSER

portioner/st.
300 gram  torskfile (djupfryst)
salt, timjan, svartpeppar och cayennepeppar
0,5 paket  bacon
1 st  tomat
0,5 st  purjolök
1,5 dl  riven ost
Ugn 225 grader.
Betyg: 3.2/5 (5 röster, 2 kommentarer)

Mycket enkel och god, tillagad på torsk med knaperstekt bacon.

Typ: Huvudrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Ugn

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Sätt ugnen på 225 grader. Smörj en ugnsäker form. Tina fisken så att den går att skära i tunna skivor (ca 1½ cm) och lägg i formen.
  2. 2. Krydda med salt, peppar, timjan och cayennepeppar. Täck fiskskivorna med tomatskivor och purjolök.
  3. 3. Strö till sist över rikligt med riven ost. Tillaga i ugn ca 20 minuter.
  4. 4. Knaperstek under tiden bacon och låt det rinna av på hushållspapper. Lägg baconet över fisken.

Serveringsförslag: Potatis, grönsallad och vitt bröd.

Skapat 2011-11-13 av Slurken, 1249 visningar, 126 utskrifter. Källa: Findus

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

300 gram  torskfile (djupfryst)
0,5 paket  bacon
1 st  tomat
0,5 st  purjolök
1,5 dl  riven ost


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.