Ägg- och nässelfrukost

Recept av lanternan

Recept: Ägg- och nässelfrukost

INGREDIENSER

portioner/st.
2 st  ägg
5 cm  purjolök
1 dl  förvällda nässlor
  grädde
  salt
  peppar
  smör
Betyg: 5.0/5 (1 röster, 0 kommentarer)

Små portionsformar med krämigt ägg. Komplettera med en skinkskiva och en ostskiva, så är frukosten klar. Funkar även med spenat.

Typ: Frukost
Kök: Skandinavien
Tillagning: Ugn
Etiketter: billigt, snabbt, lättlagat, frukost, brunsch, lyxigt, överraskning, nällor

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Fräs strimlad purjolök i lite smör, tillsätt nässlorna och en skvätt grädde, smaka av med salt och peppar. Knäck ett ägg i en portionsform och fyll på med nässelröran. In i ugnen 175 grader, 5-10 minuter. Låt gärna gulan vara lite krämig.

Serveringsförslag: ost, skinka

Dryckestips: kaffe, the, vatten

Skapat 2010-05-05 av lanternan, 911 visningar, 17 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

2 st  ägg
5 cm  purjolök
1 dl  förvällda nässlor
  grädde
  salt
  peppar
  smör


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.