Ädelostknyten a la Josefine

Recept av Falbygdens

Recept: Ädelostknyten a la Josefine

INGREDIENSER

portioner/st.
1 paket  smördeg
1 påse  frusen spenat
1 st  gul lök
1 st  Edelpilz
1 st  vitlöksklyfta
0,5 dl  grädde
  salt & svartpeppar
  olivolja
  smör
Betyg: Bli först med att betygsätta Ädelostknyten a la Josefine!

Små ädelost och spenatfyllda knyten att servera tillsammans med plockmat.

Typ: Tillbehör
Kök: Skandinavien
Tillagning: Ugn
Förberedelser: 15 min.
Tillagningstid: 15 min.
Total tid: 30 min.
Etiketter: spenat, ädelost, tillbehör, lättlagat, snabblagat

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Tina spenaten och låt den rinna av något. Skala och hacka löken och fräs den i smör och olja. Tillsätt spenaten och ädelosten. Pressa i vitlöken, salta och peppra och häll på grädden.
  2. 2. Rulla ut smördegen och skär den i rutor, ca 10x10 cm. Lägg en klick spenatröra på varje smördegsruta och vik ihop hörnen så det blir ett litet knyte.
  3. 3. Lägg knytena i en gratäng form och grädda i 175-200 grader ca 10-15 minuter eller tills de fått fin färg.

Skapat 2012-05-09 av Falbygdens, 590 visningar, 14 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1 paket  smördeg
1 påse  frusen spenat
1 st  gul lök
1 st  Edelpilz
1 st  vitlöksklyfta
0,5 dl  grädde
  salt & svartpeppar
  olivolja
  smör


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.