Ädelostknyten a la Josefine

Recept av Falbygdens

Recept: Ädelostknyten a la Josefine

INGREDIENSER

portioner/st.
1 paket  smördeg
1 påse  frusen spenat
1 st  gul lök
1 st  Edelpilz
1 st  vitlöksklyfta
0,5 dl  grädde
  salt & svartpeppar
  olivolja
  smör
Betyg: Bli först med att betygsätta Ädelostknyten a la Josefine!

Små ädelost och spenatfyllda knyten att servera tillsammans med plockmat.

Typ: Tillbehör
Kök: Skandinavien
Tillagning: Ugn
Förberedelser: 15 min.
Tillagningstid: 15 min.
Total tid: 30 min.
Etiketter: spenat, ädelost, tillbehör, lättlagat, snabblagat

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Tina spenaten och låt den rinna av något. Skala och hacka löken och fräs den i smör och olja. Tillsätt spenaten och ädelosten. Pressa i vitlöken, salta och peppra och häll på grädden.
  2. 2. Rulla ut smördegen och skär den i rutor, ca 10x10 cm. Lägg en klick spenatröra på varje smördegsruta och vik ihop hörnen så det blir ett litet knyte.
  3. 3. Lägg knytena i en gratäng form och grädda i 175-200 grader ca 10-15 minuter eller tills de fått fin färg.

Skapat 2012-05-09 av Falbygdens, 576 visningar, 11 utskrifter.

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

1 paket  smördeg
1 påse  frusen spenat
1 st  gul lök
1 st  Edelpilz
1 st  vitlöksklyfta
0,5 dl  grädde
  salt & svartpeppar
  olivolja
  smör


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER

Inga kommentarer


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.