Ädelbakad kycklingfilé

Recept av Åsas Mat och Bak

Recept: Ädelbakad kycklingfilé

INGREDIENSER

portioner/st.
Betyg: 4.2/5 (8 röster, 2 kommentarer)

Kycklingfilé toppad med ädelost. Går bra att förbereda fram till ugnsbakningen.

Typ: Huvudrätt
Kök: Skandinavien
Tillagning: Ugn

 

GÖR SÅ HÄR

  1. 1. Krydda kycklingarna väl och bryn dem väl runt om. Lägg över i ugnsfast form.
  2. 2. Mosa osten och blanda med creme fraichen och persiljan. Klicka röran på filéerna.Häll grädden runt om. Baka klart dem i ugnen, ca 20-25 min. Kontrollera att köttsaften är ofärgad. Servera med ris, pasta eller klyftpotatis.

Skapat 2009-01-25 av Åsas Mat och Bak, 8089 visningar, 434 utskrifter. Källa: Hemmets Journal 2/09

DELA MED DIG AV RECEPTET TILL ANDRA

Bädda in: Bädda in hela receptet på din blogg eller hemsida.

Länka:

Kokaihop-länk:

Stäng

SPARA I SAMLING


Stäng

SPARA RECEPTET I INKÖPSLISTAN

Inköpslista

4 st  kycklingfiléer
  salt och peppar
150 gram  ädelost, gärna Kvibille gräddädel
1 burk  creme fraiche
4 msk  hackad persilja
1 paket  matlagningsgrädde


Ta mig till inköpslistan
Stäng

Ladda upp foto

Obs! Bilden måste vara din egen.

Bildkommentar
Stäng

Tipsa en vän

Stäng

Tävlingar


Stäng

Bädda in

Klipp ut html-koden. Klistra in koden där du vill att receptet ska synas på din blogg eller hemsida.

Förhandsvisning

Stäng

Lägg till i meny


eller ange






Stäng

Ladda upp film

Obs! Videon måste vara din egen.

Titel
Beskrivning

KOMMENTARER


Stäng

Kommentera receptet

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera ett recept.